avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Se poate pune schestru pe un apartement chiar daca acesta nu a fost pus garantie la banca? Suma pe care trebuie sa o recupereze banca este de aproximativ 60 000 lei. Ce primeaza ca titlu executor venitul salarial sau imibilul?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
Baciu Dorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Baciu Dorin , utilizator 08:57, 27 Martie 2018
Se poate vinde la licitatie imobilul.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Multumesc!
O seara buna!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca achit creditul in totalitate , banca poate anula executarea silita?in cat timp de la incuviintarea executarii silite?
Daca achitati debitul integral - puteti evita executarea imobiliara. Cu cat achitati mai repede, cu atat este mai bine. De preferat sa achitati pana cand se incepe executarea imobiliara si se publica licitatia.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Poate fi scos la licitatie un imobil, simultan, de catre 2 banci? mihai1667 mihai1667 Ma aflu intr-o situatie ff. delicata. Sunt executat silit de catre 2 banci. - Banca X m-a executat ptr 2 contracte de credit, unul ipotecar si altul ... (vezi toată discuția)
Executarea unei sentinte judecatoresti straine in romania NATHAN HATIEGAN NATHAN HATIEGAN Buna ziua. Va solicit o clarificare in legatura cu un subiect care intereseaza in acest moment cel putin 100 000 de Romani aflati in Spania. Toti acestia au ... (vezi toată discuția)