avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Ce este de facut in cazul acesta? Sper ce institutie ...
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Ce este de facut in cazul acesta? Sper ce institutie trebuie sa ma orientez?

Buna ziua, am o problma cu vecinul meu, pe care nu am putut sa o rezolv pe cale amiabila. Acesta si-a construit imobilul fara autorizatie si nu a respectat limita de hotar, si-a construit casa la 1 metru de gardul meu, avand si 2 geamuri care sunt cu vedere la proprietatea mea si in plus si-a facut panta casei tot spre proprietatea mea(casa pe 2 etaje plus mansarda). Avand in vedere acest lucru iarna de iarna zapada de pe casa lui cade la mine in curte rupandu-mi gardul, vita-de-vie, etc. Ce pot face in cazul acesta? Nici macar opritoare de zapada nu doreste sa-si puna. Mentionez ca nu am posibilitatea de al da in judecata, as dori sa ma indrumati spre o instituie care poate lua masuri in cazul acesta. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul julia_chi julia_chi Detin o casa intr-o zona de munte ai am in spate si pe latura de nord acelasi vecin, iar in fata strada si doar pe jumatate din cealalta latura un alt vecin. ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi rezolvata problema zapezii care cade de pe acoperisul vecinului in curtea mea? daniela andrei daniela andrei As dori tare mult sa stiu cum pot rezolva problema zapezii care cade de pe casa cu etaj a vecinului construita la 70cm de gard, in curtea casei mele. Nu stiu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii alexa0515 alexa0515 Buna ziua! As dori sa stiu ce drepturi si ce pot face conform legii in cazul in care am o proprietate , iar vecinii care stau mai sus, avand o autorizatie de ... (vezi toată discuția)