avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... revizuire dosar civil litigii de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

revizuire dosar civil litigii de munca

Am pierdut un proces civil pe litigiu de munca si la fond si la apel. Vreau sa cer o revizuire a dosarului pe motiv ca , instanta de fond, nu a folosit si proba cu martori ci numai pe cea cu inscrisuri, chiar daca la chemarea in judecata , am invocat ca si probe atat proba cu inscrisuri cat si pe cea cu martori( 2 martori cu nume si prenume si adresa de contact).
E admis un astfel de motiv, la cererea de revizuire a dosarului?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
stelyan 01, utilizator

Alte discuții în legătură

Cai extraordinare de atac steluta nastase steluta nastase Vreau sa stiu care sunt caile de atac extraordinare? Anultrecut am dat o petrecere privata in curtea casei noastre. Pe la orele 22 si jumatate au venit cei de ... (vezi toată discuția)
Cereri: repunere pe rol, noi martori si expertiza tudorsad tudorsad Buna ziua, Sunt apelant intr-un dosar ce priveste un litigiu de munca. Cererea de apel a fost respinsa ca nefiind fondata, iar decizia tribunalului ramane ... (vezi toată discuția)
Decizie de neconstituționalitate RomeoDorian RomeoDorian Aș dori să știu dacă pot beneficia de o decizie de neconstituționalitate în următoarea situație: Am avut un proces civil de contestare decizie ... (vezi toată discuția)