avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grad de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grad de handicap

BUNA ZIUA ,VA ROG SA-MI SPUNETI DACA MA POT INCADRA IN GRAD DE HANDICAP CU DIAGNOSTICUL :VAO-12 AV CU CORECTIE 1/3 CCP (-12 D ST)),1/3 CCP (-12D DR),GLAUCOM CRONIC CU UNGHI DESCHIS COMPUS MEDICAMENTOS CV INGUSTAT CONCENTRIC CU 15-20 GR,SCOM PARACENTRAL,CATARACTA,MIOPIE FORTE CU LEZIUNI DE COROIDOZA MIOPICA
VA ROG FRUMOS SA IMI OFERITI UN RASPUNS
Mentionez ca am varsta de 47 de ani si sunt pensionata medical gr.2 cu incapacitate de munca pierduta in totalitate .
Cel mai recent răspuns: ioanarodicaungureanu , utilizator 22:38, 27 Martie 2018
Mergeți și încercați la Comisia de Expertiză a Persoanelor Adulte cu Handicap de la DGASPC.
AM FOST IN 2016 SI MA RESPINS ,DAR EU MA INCADREZ IN LEGE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ioanarodicaungureanu ioanarodicaungureanu Buna ziua ,va rog sa-mi spuneti daca ma pot incadra in grad de handicap cu diagnosticul :vao-12 av cu corectie 1/3 ccp (-12 d st)),1/3 ccp (-12d dr),glaucom ... (vezi toată discuția)
Acuitatea vizuala se masoara cu ochelarii pe ochi? miki1 miki1 As dori sa va intreb daca este normal ca un doctor sa-mi masoare acuitatea vizuala cu ochelarii pe ochi.Nici un alt doctor nu mi-a mai luat pana acum acuitatea ... (vezi toată discuția)
Certifcat de incadrare in grad de handicap Laur18 Laur18 Pana sa implinesc 18 ani am avut gradul 2 de handicap la comisia de experitiza pentru copii, dupa ce am implinit 18 ani a trebuit sa ma mut la adulti, fiind ... (vezi toată discuția)