avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu de odihna neefectuat

Buna ziua,

Cum se calculeaza in cazul incetarii CIM, perioada de 3 ani a concediului de odihna neefectuat care va fi platita ? Ex . Incetarea contractului in decembrie 2018 presupune plata concediului neefectuat in anii 2015, 2016, 2017 si ian _decembrie 2018 sau se platesc zilele aferentei perioadei decembrie 2015 _decembrie 2018.

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
Iulian_L, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 26 Martie 2018
Se vor lua in calcul veniturile din lunile octombrie - decembrie 2017, iar zilele ce CO sunt cele aferente intregii perioade 2015- ianuarie 2018.
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuate în 2015 din cauza concediului de risc maternal și concediului prenatal Ionela.. Ionela.. Bună seara! Am o întrebare legata de concediul de odihna neefectuat. În 2015 am avut următoarele perioade de concediu medical: 3-30 iunie 2015: 24 ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat inainte de cic cristina_2013 cristina_2013 Buna seara, Am intrat in cic anul acesta si intentionez sa ma intorc la serviciu incepand cu febr. 2015. Societatea la care lucrez mi-a aprobat prin cerere CO ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu odihna in bani cristina29 cristina29 Buna ziua! Conform Codului Muncii, concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani doar la incetarea contractului de munca. Dar daca acest CO nu s-a ... (vezi toată discuția)