avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare medicala

Buna ziua
Sunt o mamica in concediu de cresterea copilului pana la 2 ani.
Pana sa nasc il avea pe sot in intretinere, deci era coasigurat prin mine.
Acum a fost la medicul de familie pt o urgenta si i-a spus ca nu mai este asigurat.
Care sunt posibilitatile ca sa fie asigurat din nou?
Prin mine de ce nu mai este sau nu mai poate fi?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Eu sunt in concediu pentru cresterea copilului, sotul poate sa fie coasigurat? dariaalexandra dariaalexandra Buna ziua!Sunt in perioada indemnizatiei de crestere copil,sotul meu nu are medic de familie,are niste probleme de sanatate care necesita spitalizare,operatie ... (vezi toată discuția)
Coasigurat - unde se depun actele, pot pastra acelasi medic de familie? irina_irina irina_irina Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema legata de calitatea de coasigurat. Situatia mea este urmatoarea: in momentul de fata eu nu lucrez, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, ... Ionela 20 Ionela 20 Bună ziua. Am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, mai am un copil și soțul meu ia indemnizație pentru creștere copil. Am fost la doctorul de ... (vezi toată discuția)