avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... raspuns proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

raspuns proces

Buna ziua,ma puteti ajuta ,in procesul in care sunt parat am primit urmatorul raspuns :
"Tip solutie: Constată perimată cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii. Constată perimată cererea formulată de reclamant. Cu recurs în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa publică din data de 22.02.2018. "
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:42, 29 Martie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul va avantajeaza, perimarea cererii este o sanctiune pentru reclamant.
Multumesc pt raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a perimat procesul din vina reclamantului, a stat in nelucrare din vina luil.Este in avantajul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnã ''constatã perimatã cererea''? Cristianp29 Cristianp29 Buna ziua, In data de 06.06.2013 m-am prezentat la judecatoria sectorului 3 pentru un proces avand ca obiect plangere contraventionala. Toate persoanele ... (vezi toată discuția)
Perimare proces suspendat (plângere contravetionala) Vasilica80 Vasilica80 Buna ziua Am deschis un proces prin care contest o amenda primita pentru neplata rovinietei. La primul termen s-a suspendat judecata pentru ca nu am depus ... (vezi toată discuția)
Perimat ContSters236934 ContSters236934 Sunt parat intr-un proces de partaj de prin 2010, reclamanta este plecata din tara. Istoric: 07/05/2010 Amânat Solutie: pentru comunicarea ... (vezi toată discuția)