avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident de circulatie

Buna ziua, recent am avut un accident de circulatie soldat cu ranirea a 2 persoane din vehicolul cu care m-am tamponat.accidentul a avut loc dupa ce eu am intrat in depasirea unui TIR si m-am trezit in fata cu masina respectiva.in cateva ore am fost dus la declaratii si din cauza starii de agitatie am uitat sa specific ca masina cu care m-am tamponat era cu farurile stinse la ora 6 seara in conditii de ploaie si pe un drum european.intrebarea e daca eu pot sa declar acest lucru acum si daca politia constata ca am dreptate se va schimba ceva in legatura cu accidentul? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:48, 26 Martie 2018
Dacă ați fi avut avocat acesta nu ar fi uitat.
Probabil ca nu o sa va mai creada poliția.
Oricum.era greu de crezut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pe perioada nedeterminata, am nevoie de putin ajutor Ceshcutza Ceshcutza Buna seara, Vin cu o intrebare in incercarea de a-mi usura sitiuatia, pe cat posibil. In luna noiembrie 2009 am fost implicat intr-un accident rutier ... (vezi toată discuția)
Am obligatia legala sa anunt accidentul la politie? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am parcat pe partea dreapta regulamentar, m-am asigurat in oglinzi, am deschis usa sa ies afara si un tir mi-a acrosat usa, nu e paguba mare, ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Am mers fără faruri pe un drum cu prioritate și am lovit o mașină care avea stop (a intrat în intersecție). cine e vinovat, și ce amenzi am fi primit? Biancacopil Biancacopil Am mers pe un drum cu prioritate fara faruri si un sofer ce avea stop a intrat in intersectie eu lovindul . Ce amezi primeam ? Cine e de vina ? (vezi toată discuția)