Buna ziua , ma numesc Cristian Ion si am urmatoarea speta :
In 2014 am fost instintat ca exista o executare silita pe numele meu pentru un credit care nu l-am platit , nu am contestat aceasta decizie in termenul de 15 zile , in schimb am platit timp de 3 ani 30% din salariu .In 2017 am intrat in concediu post-natal,Am instintat executorul prin toate mijloacele , scris , telefonic , personal , etc , Cu toate astea au infiintat o poprire asupra conturilor firmei unde lucrez , dupa o actiune judecatoaresca au luat la cunostinta acest lucru si au ridicat poprirea.
Primesc saptamanal mesaje , telefoane de la diversi angajati ai firmei EOS prin care ma ,, cearta ,, ca nu platesc din alocatia copilului cota parte la datorie .
Sincer am ajuns la o saturatie si doresc sa stiu daca este vreo metoda legala prin care sa ii fortez sa nu mai ma contacteze , alta decat schimbarea numarului de telefon ?
Si a doua intrebare ---- in cat timp de la ultima plata se prescrie executarea silita ?
Nu exista o metoda la indemana si eficienta prin care sa stopati apelurile telefonice de la angajatii firmei de recuperare (angajatii executa ordinele si sarcinile postului, pentru o remuneratie), poate doar sa-i reclamati la anpc sau sa deschideti o actiune in instanta (fapt care ...)
Odata demarata executarea silita, conform noului cod de procedura civila, este putin probabil sa mai intervina prescriptia dreptului de a obtine executarea silita (inainte se mai putea, dar in ziua de azi, aproape deloc).
Executare silita
nelu1957
buna ziua...in 2009 am facut o refinantare la BRD pt.ami plati un credit luat de la alta banca...BRD avea dobanda fixa si asta ma incantat sa fac aceasta ... (vezi toată discuția)