avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de mentenanta nerespectat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de mentenanta nerespectat

Buna seara !unde fac o plangere pentru nerespectarea contractul de mentenanta de catre administratorul blocului , deoarece avand probleme cu dezapezirea vecinului de la etajul 1 pe acoperisul terasei mele , am cerut sa deschida un dosar de constatare a distrugeri de catre vecin si a refuzat . In loc sa dezapezeasca spatiile comune a pus angajatul care se ocupa de ingrijirea cartierului "rezidential" sa arunce zapada dupa alee in fata terasei blocandu-mi accesul .Am incercat sa discut si mi-a reprosat ca nu am acte pe teren si face ce vrea ! Si ca nu ar fii obligat sa dezapezeasca !

Alte discuții în legătură

Obligatii comune ale proprietarilor drumului de servitute raluca_manuela2006 raluca_manuela2006 Buna ziua. detin o casa care se gaseste la capatul unui drum de servitute pe care-l impart cu un alt proprietar. Din strada principala, accesul pe aceasta alee ... (vezi toată discuția)
Acoperis la locul de parcare bozzont bozzont Locuiesc in mun. Piatra-Neam intr-un cartier unde se gaseste foarte greu loc de parcare. Am gasit un loc de parcare doar ca este foarte aproape de bloc, chiar ... (vezi toată discuția)
Despagubire krisstta26 krisstta26 Buna ziua!Locuiesc intr-un cartier rezidential(doar cu numele)construit de SC TRIUMF CONSTRUCT SRL.Azi de dimineata am gasit masina lovita,in urma prabusirii ... (vezi toată discuția)