avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acoperis la locul de parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acoperis la locul de parcare

Locuiesc in mun. Piatra-Neam intr-un cartier unde se gaseste foarte greu loc de parcare. Am gasit un loc de parcare doar ca este foarte aproape de bloc, chiar sub balcon si cu aprobarea locatarilor am reusit sa il iau, doar ca am unele probleme cum ar fi mizeria scuturata de vecini pe balcon, apa murdara sau cu detergent scursa de la hainele puse la uscat pe culme in afara balconului sau zapada care uneori mai cade iarna de pe acoperis.
Asi vrea sa imi fac un mic acoperis pentru masina, si bineinteles legal, doar ca cei de la primarie sau de la Parking nu prea au timp sa imi dea informatiile utile cu privire la ce pasi am de urmat.
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Sunt interesat daca este legal si daca da ce trebuie sa fac si la cine sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: bozzont , utilizator 18:14, 7 Aprilie 2015
Nu se permite de catre autoritatea publica locala acoperirea individuala a spatiului de parcare auto
nici daca parcarea se afla sub un balcon? (balconul se afla la etajul 1 deasupra locului de pacare). Parcarea se afla in imediata vecinatate a unui spatiu de aprovizionare fiind situat pe un teren ce apartine de spatiul comercial (detinatorul spatiului comercial este obligat sa inchirieze acea suprafata de teren), cu acordul scris al proprietarului.
Mai precis acest acoperis de care vorbesc poate avea si rolul de a proteja accesul la spatiul de aprovizionare.
exista ceva legal in acest sens? Si daca da cui trebuie sa ma adresez?
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spaþiul verde din jurul blocului aura 48 aura 48 Bună ziua, Aş vrea să ştiu dacă preşedintele blocului are dreptul să închidă cu lacăt, limitînd accesul proprietarilor în spaţiul verde din ... (vezi toată discuția)
Inundatia rezolvata dar acum ma reclama ,ce pot sa fac??? gabaghi gabaghi buna ziua ,va multumesc ca miati raspuns la inrebarea mea ,si va multumesc si acum pt.cine o sa poata sami dea un sfat.....deci noi stam la et 3,vecinul nea ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa - cadere zapada de pe bloc crysty17bt crysty17bt Ma intorceam de la serviciu spre casa, in apropierea blocului unde locuiesc de pe acoperisul unui bloc (este construita o sarpanta dar zapada s-a desprins de ... (vezi toată discuția)