avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Valabilitate cont SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Valabilitate cont SEAP

Cat timp sunt valabile datele de logare in contul SEAP?
Am trimis cererea pentru obtinerea certificatului la o luna dupa crearea contului. Am primit confirmarea pentru generarea certificatului dar nu reusesc sa ma autentific (mes: Autentificare esuata).
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Slimac , Expert achizitii publice 09:28, 28 Martie 2018
Dragi utilizatori,
Va informam ca, incepand cu data de 02.04.2018, va fi disponibil noul Sistem Electronic de Achizitii Publice dezvoltat in cadrul proiectului Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice – SICAP. In vederea acomodarii cu noua interfata a aplicatiei se afla la dispozitia dumneavoastra mediul DEMO la adresa: [ link extern ] .
Avand in vedere modificarile substantiale si complexe implementate in noua aplicatie, va rugam sa consultati documentul care detaliaza modul de functionare a Sistemului Electronic de Achizitii Publice disponibil la urmatorul link: [ link extern ]
Echipa SEAP


Vă informăm că in data de 02 aprilie 2018 se lansează noul Sistem Electronic de Achiziții Publice dezvoltat în urma implementării proiectului denumit „Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice – SICAP”.

În noua aplicație SEAP vor fi disponibile următoarele funcționalități:

- Verificarea și completarea informațiilor de profil;
- Înregistrare ca utilizator al sistemului (operator economic sau autoritate contractantă);
- Reînnoire certificat digital;
- Recuperare certificat digital;
- etc.

În vechea aplicație SEAP nu vor mai fi disponibile următoarele funcționalități:

– Înregistrarea, reînnoirea, recuperarea certificatului digital. Menționăm că formularele online de înregistrare, reînnoire, recuperare care nu au fost validate de Operatorul SEAP până la data de 30.03.2018 se vor anula iar utilizatorii vor trebui să reia procesul de înregistrare, reînnoire, recuperare în noua aplicație SEAP;
- etc.

Detalii aici : [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)
Obligatie de plata tarif acces conf hg 370/2009 duncacristian duncacristian Poate ma ajutati si pe mine : am primit o decizie si o factura in cuntum de 1500 lei +TVA de la ASSI, pentru \"tarif acces in SEAP, semestrul 2 -2009\".Am ... (vezi toată discuția)
Grup de lucru pe achiziţii publice. spete, aspecte problematice alventani alventani Bună ziua, Sunt foarte interesată de un curs de Achiziţii Publice în Iaşi, afară de cele de două-trei zile. În teorie, avem mulţi furnizori de ... (vezi toată discuția)