avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Viză de flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Viză de flotant

Bună ziua,
Aș dori să îmi fac reședință (viză de flotant) pe municipiul Târgu-Mureș la o cunoștință.
Doamna la care doresc să îmi stabilesc reședința are drept de folosință a locuinței, conform specificației din actul de proprietate, proprietarele fiind cele două fiice ale dumneaei.
Întrebarea este următoarea: este de ajuns să se prezinte doamna care deține dreptul de folosință a locuinței sau este necesar să vină însoțită și de fiicele dumneaei? Sau demersul se poate realiza împreună cu doamna și doar una dintre fiice? Este destul de dificil să le reunim pe toate trei, în situația dată.
Mulțumesc frumos de răspuns!
O zi frumoasă!
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Antonia Tamaș, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antonia Tamaș , utilizator 11:43, 27 Martie 2018
Daca mama beneficiaza de uzufruct viager, este suficient sa se prezinte dansa. Daca, in schimb, beneficiaza de abitatie viagera, atunci trebuie sa se prezinte mama cu cel putin una dintre fiice.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant dianabdm dianabdm Buna ziua.Doresc sa obtin viza de flotant in Ploiesti si as vrea sa stiu daca la Politie trebuie sa se prezinte proprietarul,avand in vedere ca dansul este ... (vezi toată discuția)
Vanzare propietate cotfasam cotfasam Buna ziua Tatal meu detine prin mostenire o propietate care are si o clauza de folosinta viagera.Beneficiarul viagerei a dobandit aceasta clauza din ... (vezi toată discuția)
Curatela balabanconstanta@yahoo.com balabanconstanta@yahoo.com am un contract de intretinere cu o doamna acum are 94 ani si cu habitatie viagera pt ea si fiica ei cu schizofrenie paranoida, grad II. Pot sa obtin dreptul de ... (vezi toată discuția)