avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectare intelegere bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectare intelegere bonuri de masa

M-am angajat la o firma cu salariu mimim si bonuri de masa pentru o perioada de proba de 2 saptamani.La sfarsitul perioadei patronul mi-a dat sa semnez si contractul pentru ca sustinea ca e inregistrat in Revisal, dar nu l-a mai prelungit .Dupa cateva zile m-a chemat sa-mi dea si banii pentru perioada lucrata, dar nu si bonurile de masa pentru ca nu erau prevazute in contract.Exista vreo posibilitatate sa recuperez acele bonuri de masa?Mentionez ca ceilalti angajati permanenti ai firmei primesc lunar bonurile de masa.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz si drepturile angajatului in aceasta perioada Andreea.andreea Andreea.andreea As avea o intrebare: tocmai am fost anuntata ca regulamentul intern al firmei spune ca, daca un angajat pleaca inainte de data de distributie a bonurilor, el ... (vezi toată discuția)
"micsorarea salariului" prin concediu fara plata dar prezenta obligatorie MonArt MonArt Buna ziua, De curand am fost anuntati ca \"am efectuat un concediu de 5 zile fara plata\", si ca trebuie sa semnam cererea respectiva, retroactiv...iar ... (vezi toată discuția)
Interpretare - "toate celelalte drepturi de care ar fi beneficiat" Paul Simion Paul Simion Speta: angajatul castiga procesul prin care a solicitat anularea deciziei de concediere si obtine o sentinta prin care fostul angajator este obligat sa-i ... (vezi toată discuția)