avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... rate taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

rate taxa de timbru

Buna ziua,
Intr-un proces de partaj in care sunt reclamanta, am platit taxa de timbru esalonat 19 rate lunare x 451 lei din cele 24 cate mi-au fost atribuite. Am primit hotararea prin care se dispune sistarea stării de devălmăşie a bunurilor mobile si imobile dupa anumite pe care le-am inteles dar cand vine vorba de taxa de timbru, instanta spune : ''Obligă pârâtul-reclamant să plătească reclamantei-pârâte cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 6.034 lei din care 4.284,5 lei reprezintă 50% din taxa de timbru achitată de reclamanta pârâtă până la momentul pronunţării hotărârii şi 1.750 lei reprezintă 50% din suma achitată cu titlu de onorariu avocat. '' Cei 4284.5 reprezinta 50% din cele 19 rate a cate 451 lei. Intrebarea mea e : ce se intampla cu cele 5 rate *451 lei ramase de platit?

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Partaj atribuire cota 50% in natura, revenire in imobil? tinaa tinaa buna seara .va rog sa ma ajutati cu niste informatii referitoare la partaj in natura , mai exact atribuirea unei cote din imobil fostului sot . in prezent ... (vezi toată discuția)
Partaj Marius Negut Marius Negut In speta se face partajul intre reclamant si parat,asupra unei constructii formata din 4 camere si un hol.In proces intervine un copil al celor doi care ... (vezi toată discuția)