avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare imobil prin licitatie bancara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare imobil prin licitatie bancara

Buna ziua,

Va rog mult sa-mi spuneti daca eu dupa ce am castigat o licitatie bancara in urma careia am achizitionat un apartament, trebuie sa achit toate cheltuielile restante ale vechiului propietar gen : datorii la intretinere, curent etc.
Din cate am inteles executorul a platit doar impozitul pe apartament si atata.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 23:33, 4 Noiembrie 2009
In mod normal nu, fiecare furnizor trebuie sa isi incaseze creanta de la cel cu care a avut contract.

Dupa ce intabulezi apartamentul mergi cu actul de adjudecare + dovada intabulare si soliciti fiecarui furnizor de utilitati sa incheie contract de furnizare. La asociatia de proprietari o sa intampini dificultati in sensul ca vor insista sa platesti tu cheltuielile restante
Depinde cum se specifica in actul pe care il aveti...Cititi-l cu atentie si veti gasi raspunsul.oricum , daca respectivul n-are de unde plati, veti vedea ca tot dvs. veti suporta cheltuielile deoarece nimeni nu va va face contract de furnizare pe apartament fara sa platiti la zi.Ramane sa va intoarceti dvs. impotriva lui sa recuperati...oricum, ziceti mersi daca l-au evacuat, ca altfel, exista dosare si de 3 ani in instanta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament din executari silite anonimiu anonimiu daca cineva achizitioneaza un apartament din executari silite cum intra in posesia contractului de cumparare.Cine apare ca vanzator in contract si semneaza ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu datoriile colaterale ale unui apartament cumparat la licitatie? alertbrain alertbrain Am cumparat un apartament scos la licitatie in urma executarii silite a proprietarului de catre banca creditoare. Fostul proprietar este plecat de multi ... (vezi toată discuția)
Evacuari pe timp de iarna yamada yamada Supun dezbaterii urmatoarea speta: daca nu se fac evacuari in perioada 1 decembrie - 1 martie, in aceasta perioada adjudecatorul licitatiei prin care a ... (vezi toată discuția)