Va rog mult sa-mi spuneti daca eu dupa ce am castigat o licitatie bancara in urma careia am achizitionat un apartament, trebuie sa achit toate cheltuielile restante ale vechiului propietar gen : datorii la intretinere, curent etc.
Din cate am inteles executorul a platit doar impozitul pe apartament si atata.
In mod normal nu, fiecare furnizor trebuie sa isi incaseze creanta de la cel cu care a avut contract.
Dupa ce intabulezi apartamentul mergi cu actul de adjudecare + dovada intabulare si soliciti fiecarui furnizor de utilitati sa incheie contract de furnizare. La asociatia de proprietari o sa intampini dificultati in sensul ca vor insista sa platesti tu cheltuielile restante
Depinde cum se specifica in actul pe care il aveti...Cititi-l cu atentie si veti gasi raspunsul.oricum , daca respectivul n-are de unde plati, veti vedea ca tot dvs. veti suporta cheltuielile deoarece nimeni nu va va face contract de furnizare pe apartament fara sa platiti la zi.Ramane sa va intoarceti dvs. impotriva lui sa recuperati...oricum, ziceti mersi daca l-au evacuat, ca altfel, exista dosare si de 3 ani in instanta..