avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 3 asociati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

3 asociati

Buna ziua! am si eu o intrebare.Suntem 3 asociati la o firma care se ocupa cu cultivarea pamantului arabil(al nostru)Firma in decursul anilor a tot cumparat pamant,As vrea sa stiu daca eu doresc sa ies din asociatie ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: robidana , utilizator 14:41, 27 Martie 2018
Se intampla ca le vindeti celorlalti asociati partile dumneavoastra sociale si primiti un pret pentru asta care, teoretic, ar trebui sa reflecte valoarea bunurilor detinute de societate.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea bunurilor la retragerea unui asociat dariusv. dariusv. :)Buna Seara, Am nevoie de niste informatii sau mai bine zis sfaturi,sunt asociat intr-o firma cu raspundere limitata iar asociatul meu vrea sa se retraga ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat s.r.l. Maricica Palancianu Maricica Palancianu Buna ziua stimati colegi, Voiam sa va intreb daca aveti jurisprudenta care sa sustina ca la retragerea din societate a unui asociat acestuia ii revin bunurile ... (vezi toată discuția)
Retragere din s.r.l., cesiune-vanzare parti sociale bitec bitec As dori sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1.sunt membru asociat (25%) intr-un SRL (capital social de 200 RON), unde sunt si angajat. Ce pretentii as ... (vezi toată discuția)