avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Cum poate sa afle un executor daca am o prorietate in U.E. pentru a o executa si cate de repede?
Cre sunt sansele ca un asemenea lucru sa se intample?
Am citit lege pentru executare silite in U. E. si nu inteleg urmatoare lucruri.
– starea sau capacitatea persoanelor fizice, regimurilor matrimoniale, testamentelor şi succesiunilor;
– falimentului, concordatelor sau altor proceduri similare;
Poate cineva sa imi explice?
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2009
ContSters108606, utilizator
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 15:00, 26 Octombrie 2009
daca va agitati prea mult o sa pierdeti proprietatea respectiva. De unde credeti ca stie executorul ca dv aveti o proprietate in ue? creditorul stie? valoarea bunului acopera valoarea creantei datorate? in general executorii nu merg chiar asa de departe, pentru ca astfel de investigatii sunt purtatoare de costuri si timp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters108914 ContSters108914 Pot sa fiu executat silit pentru ca am avalizat un bilet la ordin in timp ce eram director la o firma? Mentione ca firma a dat falimet iar procedura o fost ... (vezi toată discuția)
Recuperarea datoriilor kidus kidus Buna ziua, Am avut un pfa in Belgia. Am incetat activitatea (am inchis actele) si am plecat de acolo cu datorii de 4 mii de euro. Ma pot astepta sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita Olteanu Gabriel Olteanu Gabriel Exista o suma minima pentru care se poate cere un certificat cu titlu executoriu european? (vezi toată discuția)