avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Pot sa fiu executat silit pentru ca am avalizat un bilet la ordin in timp ce eram director la o firma?
Mentione ca firma a dat falimet iar procedura o fost incheiata.
Am citit legea pentru titlurie executorii europene.Puteti sa imi spuneti ce inseamna?:
Nu se aplica in cazul
– starea sau capacitatea persoanelor fizice, regimurilor matrimoniale, testamentelor şi succesiunilor;
– falimentului, concordatelor sau altor proceduri similare
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
ContSters108914, utilizator
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:01, 5 Noiembrie 2009
Nu puteti fi executat silit decit daca ar exista un titlu executoriu, o hotarire judecatoreasca prin care dv. sa fiti obligat la o suma de bani sau alte prestatii.Cit priveste titlul executoriu european acesta exce3de situatie prezentate de dv.
Biletul la ordin este titlu executoriu.
Dupa ce este investit cu formula executorie acesta va fi inaintat executorului judecatoresc impreuna cu cerere de executare, taxe, samd pentru a se incepe procedura executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Olteanu Gabriel Olteanu Gabriel Exista o suma minima pentru care se poate cere un certificat cu titlu executoriu european? (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters108606 ContSters108606 Cum poate sa afle un executor daca am o prorietate in U.E. pentru a o executa si cate de repede? Cre sunt sansele ca un asemenea lucru sa se intample? Am ... (vezi toată discuția)
Recuperarea datoriilor kidus kidus Buna ziua, Am avut un pfa in Belgia. Am incetat activitatea (am inchis actele) si am plecat de acolo cu datorii de 4 mii de euro. Ma pot astepta sa vina sa ... (vezi toată discuția)