avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cazuri recente in instanta de contencios administrativ ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cazuri recente in instanta de contencios administrativ -in cazuri de modificari ale PUG

Buna seara!

As dorii sa stiu daca cunoasteti pronuntari ale instantei in materie de constencios administrativ - in cazul in care un teren intravilan a fost trecut in extravilan.
Am cumparat 2 terenuri prin sentinta judecatoreasca -unul l-am si intabulat(inscris in cartea funciara)
Am platit impozit pe ele ca teren intravilan.
Dar nu se stie cum -pt ca nu se intelege nimic clar la primarie acum ele sunt propuse in noul PUG pt a fi trecute in extravilan. Primarul mi-a zis telefonic ca nici in vechiul PUG nu erau in intravilan .
As dorii sa stiu daca dreptul de proprietate este aparat in instanta in forma in care a fost cumparat.Si daca se dau solutii favorabile in astfel de cazuri.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
kpaul, utilizator

Alte discuții în legătură

Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate valery valery Am primit un titlu de prorprietate in care terenul apare in extravilan, insa eu stiu si asa apare si in cartile funciare ca terenul fiind in intravilan. Cum ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan karmy karmy in 1993 am dobindit un act de proprietate pt un teren extravilan dar acum acest teren a devenit intravilan si se afla pe o strada cu nume chiar. Ce pot face ? (vezi toată discuția)