avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distrugere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distrugere

Buna seara

Am urmatoarea speta :
Pot fi acuzati de distrugere ocupantii fara titlu al unei locuinte de catre propietarul neposesor ?

Ocupantii ma impiedica/nu imi permite accesul sa efectuez lucrari de conservare si salvare a bunului.
Ocupantii prin actiunea lor indirecta ,prin impiedicarea de-a efectua aceste reparatii contribuie la degradarea bunului si aducerea lui intro stare inutilizabila.

Daca chem politia sa constate ca ocupantii nu ma lasa sa efectuez reparatii , pv-ul de constatare poate fi o proba puternica de evacuare pe calea OP ?

Alte discuții în legătură

Am moștenit o casă de la bunicul meu, iar una dintre camere este ocupată fără titlu, dar cu acordul defunctului. cum pot lua măsuri pentru conservarea bunului dacă ocupanții se opun? Stanescu77 Stanescu77 Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema Am mostenit o casa de la bunicul meu iar una dintre camere este ocupata de ocupanti fara titlu cu acordul ... (vezi toată discuția)
Este sau nu infractiune prevazuta de art 217 c.pen.? IulianM IulianM Am o bucata de teren pe care doresc sa o vand unui dezvoltator imobiliar pentru constructia de locuinte , teren ce pana toamna trecuta era acoperit cu iarba si ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati din punct de vedere legal ? untatatrist untatatrist Sotia mea tocmai a comis un adulter si am prins-o.Ce pot pati daca eu acum ii tai toate hainele si toate incaltamintele?....sau sa le arunc la gunoi.Toate sunt ... (vezi toată discuția)