avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am moștenit o casă de la bunicul meu, iar una dintre ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am moștenit o casă de la bunicul meu, iar una dintre camere este ocupată fără titlu, dar cu acordul defunctului. Cum pot lua măsuri pentru conservarea bunului dacă ocupanții se opun?

Buna ziua

Ma confrunt cu urmatoarea problema
Am mostenit o casa de la bunicul meu iar una dintre camere este ocupata de ocupanti fara titlu cu acordul defunctului .

Problema mare este ca, pana voi obtine evacuarea camera cu pricina va suferi o degradare mai mare decat prezinta acum si voi fi pagubit.

Am incercat sa iau masuri de conservare si reparatii dar ocupantii se opun.

Ce trebuie sa fac ca sa pot interveni de urgenta in scopul conservarii bunului ?

Am incheiat un contract de prestari servicii cu o pers. fizica autorizata, dar acesta nu poate incepe lucrarile de reparatii si ma tot notifica sa asigur accesul .
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Stanescu77 , utilizator 09:31, 27 Martie 2018
Aveti actiune in evacuare pe rolul instantei de judecata ? Pentru a se preveni o paguba iminenta exista procedura Ordonantei Presedintiale pentru a patrunde in imobil si a efectua reparatiile.
Corect. Dar mai intai voi merge la politie sa le puna in vedere prin avertisment scris ca intra sub incidenta art....privind fapta de distrugere in forma continuata. Prin impiedicarea luarii masurilor de conservare si prin actiunea indirecta de aducere in stare de degradare.....ca proba pentru OP. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere Stanescu77 Stanescu77 Buna seara Am urmatoarea speta : Pot fi acuzati de distrugere ocupantii fara titlu al unei locuinte de catre propietarul neposesor ? Ocupantii ma ... (vezi toată discuția)
Evacuare monti elena monti elena am cumparat o casa cu teren in anul 2006.in aceasta casa locuiesc 2 persoane,casa find parasita de multi ani ei au intrat abuziv .nu au un contract de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala promovata fara sa existe dosar de fond Irina S. Irina S. Dupa anumiti autori (Ioan Les, etc.) inteleg ca ar fi posibila promovarea unei OP (in speta de fata pt. restituire provizorie autoturism) fara sa existe o ... (vezi toată discuția)