avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poprire

Buna,am contul de salariu la bcr,am poprire 1/3 din salariu de la munca,poprire pe cont de la alt executor si am ramas cu banii luati de doua ori.problema e ca banii opriti de bcr nu au ajuns la executor in cont.ce pot face pt ca banii is blocati la bcr si nu pricep de ce.de 2 saptamani nu iau transferat la executor si eu nu i pot recupera
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Deeamedeea, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire pe contul bancar roxana11277 roxana11277 Buna ziua, este normal ca banca sa-mi puna ia din salariu si din sa-mi blocheze si contul de salariu, deci ... sa-mi ia tot salariul? (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Adrian_Y Adrian_Y Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie referitoare la urmatoarea situatie: In urma cu un an mi s-a instituit o poprire pe salariu (30%). Aceasta ... (vezi toată discuția)