Buna seara.
Sunt in urmatoarea situatie. Am fost lovit de un sofer iar masina mea a fost despagubita de RCA-ul soferului respectiv, ca dauna totala (am avut optiunea de a alege reparatie dar am ales dauna totala).
Ce se intampla in cazul in care doresc sa vand masina unei persoane care doreste sa o repare, reinmatriculeze si sa circule cu ea.
Sunt in conflict, eu sau cumparatorul, daca facem contract de vanzare cumparare, eu o radiez fiscal, iar el o repara, urmeaza procedurile de inmatriculare si circula cu masina, in conditiile in care eu am fost despagubit de RCA pentru dauna totala?
Masina poate fi inmatriculata dupa ce a fost reparata, chiar daca societatea de asigurari a decis ca e dauna totala. Aceasta decide in functie de costuri iar nu ca masina nu mai poate circula sau nu. Pentru aceasta sunt alte institutii.
bunaseara am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cnva am fost implicat intrun accident de curand sunt persoana pagubita nu am fost eu vinovat masina mea a suferit urmatoarele pagube ambele usi imfundate aripa imfundata si stalpul din mijloc u mica indoitura asta din cauza balamalei dela usa masina mea a fost constatata ca dauna totala dar din punct de vedere masina functioneaza nu am nikio problema nu a afectat structura mai pot circula cu ea dupa ce o repar un var deal meu are atelier acasa mio rapara el dar nu are autorizatie vreo problema in cazul asta? multumeac ff mult
Asiguratorul alege care este costul minim in cel priveste si propune o solutie. Nu ii intereseaza ce faceti cu banii, daca reparati masina sau o dati la fier vechi.