avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ITP autoturism
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ITP autoturism

Cu se procedează pt un autoturism căruia îi expiră ITP-ul și care este in service ca urmarea unui accident rutier și pt care s-a intocmit de catre asiguratorul RCA dosar de dauna?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:57, 27 Martie 2018
Imediat dupa finalizarea reparatiilor in service proprietarul vehiculului urmeaza sa solicite realizarea ITP la unitatea autorizata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp expirat intr-un accident rutier ioana_2009 ioana_2009 As dori sa stiu daca un autoturism ce are ITP-ul expirat din septembrie 2007 poate incheia o polita de asigurare RCA in 2008?? Mentionez ca acest autoturism a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! astazi am fost implicat intr-un accident rutier. vinovatul ... maria979645 maria979645 Buna ziua! Astazi am fost implicat intr-un accident rutier. Vinovatul nu a acordat prioritate in sens, a lovit o masina ce se afla deja in sens si masina mea. ... (vezi toată discuția)