avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Legea 112/\'95 - Radiere interdictie instrainare din ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Legea 112/'95 - Radiere interdictie instrainare din CF (cartea funciara)

Buna seara tuturor,
Va rog, ma puteti ajuta cu un raspuns despre cum se procedeaza pentru radierea din CF a interdictiei de instrainare in baza L.112? Exista o procedura anume?
Daca OCPI era cumva obligat in virtutea legii sa opereze aceasta radiere, nu a facut-o.
Mentionez ca au trecut cca 22 ani de cand am cumparat.
Cu multumiri anticipate pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Apartament sub ipoteca Tommy D Tommy D Salutari la toata lumea! Am cumparat o masina in 1998 si am garantat cu apartamentul. Acte peste acte si binenteles ca apartamentul a fost pus sub ipoteca. ... (vezi toată discuția)
Radiere mentiune promisiune vanzare imobil din cf cristina69 cristina69 Buna seara. Va rog mult sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea speta Un imobil cumparat in baza Legii 112/95 a fost instrainat in baza unei promisiunii de ... (vezi toată discuția)
Mostenitor al unui apartament cu antecontract de vanzare-cumparare stamatecostel stamatecostel Buna ziua,va rog sa imi raspundeti daca se poate la urmat.intreb. : Parintii mei au facut o promisiune de vanzare a unui apartament cu L 112 ,cu ... (vezi toată discuția)