avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Novatie contract leasing auto cu titlu gratuit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Novatie contract leasing auto cu titlu gratuit

Societate pe actiuni achizitioneza un autoturism in leasing financiar. Poate ceda contractul de leasing unei alte societati cu titlu gratuit?
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Amedeea2005, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate o firma sa-mi imprumute masina prin contract de comodat? sunshineszb1 sunshineszb1 Buna ziua, As dori sa aflu daca e posibil sa inchei un contract de comodat, eu ca o persoana fizica cu o firma, prin care acesta sa-mi imprumute masina de ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane juridice - lamurire DAIANA_ DAIANA_ E vineri azi...probabil cu totii ne gandim la weekend, insa poate unii dintre cei ce frecventeaza acest forum isi mai gasesc rabdarea sa-mi acorde un raspuns ... (vezi toată discuția)
Contract folosinta auto intre doua persoane juridice stefan_agnis stefan_agnis Buna seara. Ma adresez cu urmatoare speta. Intr-o societate comerciala sunt asociat unic si am achizitionat pe aceasta societate in sistem leasing financiar 2 ... (vezi toată discuția)