avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poate o firma sa-mi imprumute masina prin contract de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poate o firma sa-mi imprumute masina prin contract de comodat?

Buna ziua,
As dori sa aflu daca e posibil sa inchei un contract de comodat, eu ca o persoana fizica cu o firma, prin care acesta sa-mi imprumute masina de firma ca eu sa ma duc la lucru cu acesta. Mentionz ca lucrez in invatamant ( nu la aceea firma) si imi trebuie masina pentru decontarea navetei.
Cel mai recent răspuns: ContSters305424 , utilizator 15:34, 11 Noiembrie 2013
Ipotetic vorbind, o societate poate ceda dreptul de folosinta cu titlu gratuit asupra unui autoturism unei persoane fizice, prin incheierea unui contract de comodat.
Legat de decontarea cheltuielilor de deplasare si sau intretinerea autoturismului, verificati contractul dumneavoastra de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat auto adriana m adriana m Buna tuturor, spuneti-mi va rog,in cazul unui contract de comodat auto am voie sa trec la cheltuieli impozitul si/sau asigurarea pe masina care face obiectul ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre doua persoane fizice brend brend se poate incheia un contract de comodat intre doua persoane fizice ne autorizate? eu vreau sa inchei un contract de comodat pt un apartament pe o durata de un ... (vezi toată discuția)