avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interogatoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interogatoriu

Bună seara eu și băieți pe dosar civil avem data 11 mai interogatoriu. Întrebarea este dacă unul din băieți este plecat cu contract în Maiami și se întoarce pe 30 mai poate D. Avocat sa facă o cerere de aminare pună vine? Menționez ca nu avem ambasada acolo. Mulțumesc, cu respect.

Alte discuții în legătură

Aminare termen recurs Domitian Domitian Buna seara, am termen pe data de 4 septembrie 2012...in proces de partaj ajuns la recurs....de 2 saptamini incerc sa dau de avocatul angajat si nu este de ... (vezi toată discuția)
Cine poate întoarce actele de uzufruct? adnana_40 adnana_40 Bună ziua! Am și eu o întrebare cine poate să întoarcă actele de uzufruct? Eu acum 11 ani am făcut cu socrii mei pentru o casă de la oraș un act de ... (vezi toată discuția)
Divort cand nici unul dintre soti nu se afla in tara Kati Ecaterina Kati Ecaterina Ne-am casatorit in Romania, am plecat din tara iar acum eu vreau sa divortez. Nu ma pot intoarce in tara pt a ma ocupa personal de divort, ii voi face mamei o ... (vezi toată discuția)