avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am fost dat in judecata ca persoana fizica de catre o firma pentru un bilet la ordin care a fost avalizat de catre mine in timp ce eram director la alta firma. Intre timp firma respectiva a dat faliment. Asi vrea sa stiu daca executorul imi poate executa o proprietate aflata in U.E. si cat de repede. Nu sunt in tara si nici nu pot sa ma prezint la termenul de judecata.
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 12:42, 26 Octombrie 2009
Buna ziua,

se poate face executarea cu conditia sa se stie de acel imobil;
nu va fi chiar simplu caci, practic executarea silita se va face de organele din statul respectiv;
ce va pot garanta este ca executorii din Romania deabia afla de bunurile din judetul respectiv; cu greu afla despre cele aflate in alt judet !!! despre alta tara...puteti sa stati linistit!

Avocat Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Olteanu Gabriel Olteanu Gabriel Am avalizat un B.O. in timp ce eram director la o firma si am un imobil in spatiul U.E. Firma respectiva a dat faliment iar executorul vrea sa ma execute pe ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin ContSters108606 ContSters108606 Am semnat si am avalizat un bilet la ordin pe cand eram director la o societate comercial care intre timp a dat faliment. Am fost chemat in judecata de firma ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters112624 ContSters112624 Am otinut in tribunal o sentinta de validare poprire pentru un bilet la ordin avalizat dar debitorul nu are nici un venit in tara iar tertul poprit, firma ... (vezi toată discuția)