avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen preparare cafea
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen preparare cafea

Buna ziua .
comercializez in mai multe puncte de lucru tigari electronice ,tutun si coffee to go. Cafeaua este preparata la expresor ,intr-un pahar de carton. Lumea vine ,o cumpara si pleaca. Eu am codul caen 4637 si ma intereseaza daca am nevoie sa-l modific sau sa adaug codul 5630.
Alta intrebare este daca am nevoie de aprobare de la DSV pentru punctul de lucru. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 07:57, 28 Martie 2018
4673 este un cod caen pentru comert cu ridicata cu cafea . Mai potrivit pentru activitatea dvs. cred ca ar fi 5630 -Baruri si alte activitati de servire a bauturilor. O sa va trebuiasca autorizatie sanitara pentru desfasurarea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista cod caen pentru cafenele "to go" fara vanzare de bauturi alcoolice badilalucian badilalucian Buna ziua, Stie cineva daca exista cod CAEN pentru un coffee shop \\"to go\\" fara vanzare de bauturi alcoolice. Intentionez sa comercializez doar ... (vezi toată discuția)
Cod caen preprare cafea p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, ... (vezi toată discuția)
Cod caen cafenea mobila s.r.l.-d Andreea_Criss Andreea_Criss Buna seara, Ce cod CAEN ar putea fi utilizat pentru un S.R.L.-D cu activitate de coffee van (cafenea mobila - se prepara si se vinde exclusiv cafea, fara ... (vezi toată discuția)