avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare certificat nastere copil în lipsa soțului
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare certificat nastere copil în lipsa soțului

Bună seara. Sunt insarcinata si urmează să nasc la începutul lunii mai. Sotul meu nu o sa fie in tara la nastere si o sa vina abia peste o lună de la nasterea copilului. Problema este ca o sa isi ia buletinul in original la el pt ca asa i se cere. Intrebarea mea este daca pt eliberarea certificatului de nastere pot merge eu cu certificatul de casatarie si restul actelor in original mai putin buletinul sotului care o sa fie in copie sau daca trebuie sa facem copie legalizata de pe buletinul lui. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Tatăl pe certificat de naștere copil Monica811 Monica811 Bună ziua, sunt însărcinată, nu sunt căsătorită însă nu este nicio problemă ca tatăl copilului să recunoască copilul însă lucrează în ... (vezi toată discuția)
Nasterea in strainatate adelacristina adelacristina Buna ziua.am si eu o intrebare,sunt insarcinata si aleg sa nasc in germania doar ca tatal copilului nu poate fi acolo in acel moment.o sa am un certificat de ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in italia si nu are certificat de nastere zama cristian zama cristian Buna ziua. Un copil nascut in Italia, dintr-o relatie de concubinaj, cu ambii parinti romani, copilul este recunoscut de tata, este inregistrat la nastere cu ... (vezi toată discuția)