avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord plata

Buna ziua! Am un teren in proces de vanzare iar clientul este plecat in afara tarii. Acesta vrea sa imi trimita un avans din bani, însă pe cale notariala. Ce soluție ar fi, ținând cont că nu are pe nimeni in tara dispus să îl ajute in acest sens?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: P_Iulia , utilizator 00:36, 29 Martie 2018
Sa vina clientul personal si sa incheiati intre dvs un antecontract.
Asta e problema, clientul nu poate ajunge până în iulie. Voiam să stiu daca exista alta varianta.
Va imputerniceste pe dvs sa semnati in locul lui antecontractul, cu mentionarea tuturor conditiilor in care se promite vanzarea in procura. Incheiati antecontractul la un notar public si ii lasati un termen de cateva zile in care sa va vireze avansul.
Vă mulțumesc mult pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere promisiune bilaterala de vanzare cumparare in lipsa cumparatorului mdutan mdutan Doresc sa semnez la un notar o promisiune bilaterala de vanzare - cumpararea a unui imobil pe care il detin. Problema este ca promitentul cumparator nu este ... (vezi toată discuția)
Se poate rezilia un antecontract de vanzare/cumparare ?//....neseriozitate cumparator foxi foxi Fratele meu a facut un antecontract de vanzare/cumparare la ap, a primit un avans, iar restul de bani, potentialul cumparator a zis ca ii va da dupa ce face ... (vezi toată discuția)
Bani avans apartament victor32 victor32 Mama mea e plecata in strainatate si are un apartament in tara pe care vrea sa il vinda,eu sunt fiul ei si as dori sa stiu daca am dreptul sa iau un avans de ... (vezi toată discuția)