avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere d010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere d010

Buna ziua.Referitor la d010...stiu ca s-au scos din declaratie definitive
•Contribuția pentru concedii și indemnizații (datorată, până la 31.12.2017, de către angajator);
•Contribuția de asigurări pentru șomaj (datorată, până la 31.12.2017, atât de către angajator cât și de către angajat);
•Contribuția pentru concedii și indemnizații (datorată până la 31.12.2017 de către angajator);
•Contribuția de asigurare pentru accidente de muncă și boli profesionale (datorată, până la 31.12.2017, de către angajator);
•Contribuția la fondul de garantare pentru plată creanțelor salariale (datorată, până la 31.12.2017, de către angajator). ,
si ca a fost introdusa Contribuția asiguratorie pentru muncă de la 01.01.2018.ANAF face aceasta modificare din oficiu.Nu se modifica cu nimic vectorul fiscal.In acest caz mai depun d010?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 12:44, 28 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai trebuie depusa declaratia 010 in acest caz. Asa cum ati precizat, schimbarea se face din oficiu de catre ANAF. Daca accesati site-ul mfinante.ro si verificati vectorul fiscal al societatii dvs. veti observa faptul ca modificarea a fost facuta .
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
Sorin Susca, Consilier juridic
Multumesc!
Corect, eu am verificat si....este facuta modificarea.
Doar,in caz de modificare a vectorului trebuia depusa d.700 online.
Da, aveti dreptate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 700 la trecerea de la impozit pe profit la impozitul pe veniturile microintreprinderilor andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Cum se completeaza formularul 700 pentru trecerea de la impozit pe profit la impozitul pe veniturile microintreprinderilor(inclusiv contributia ... (vezi toată discuția)
Asociatia nu mai are angajati cu cim. cum se incheie relatia cu anaf-ul? papiotta papiotta Buna seara. Administratorul si femeia de serviciu au incetat relatiile de munca cu asociatia deci aceasta nu mai are de platit salarii. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 OOANA1977 OOANA1977 Am depus o declaratie d100, si imi da mesaj ca nu sunt inregistrata ca microintreprindere, de ce?ma poate ajuta cineva,pentru ca eu am depus d010:( (vezi toată discuția)