avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 100
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 100

Am depus o declaratie d100, si imi da mesaj ca nu sunt inregistrata ca microintreprindere, de ce?ma poate ajuta cineva,pentru ca eu am depus d010:(
Cel mai recent răspuns: OOANA1977 , utilizator 14:35, 26 Aprilie 2013
Ce cod CAEN aveti?
Buna ziua,

Acelasi mesaj l-am primit si eu, dar declaratia a fost totusi validata.
Probabil nu au actualizat vectorul fiscal. Verificati si dosarul fiscal de pe ANAF.
Eu am fost la ANAF cu d010 ca sa fac dovada ca am modificat vectorul fiscal.La sectorul 3, doamnele au fost amabile si au operat in fata mea d010. La sectorul 2, mi s-a spus ca nu s-a
operat d010 si sa astept pana in iunie si daca atunci primesc acelasi raspuns cum ca nu sunt inregistrata ca microintreprindere, sa le aduc o copie dupa d010 si se rezolva.
caen 4789
Mergeti la ANAF cu Declaratia 010 si clarificati problema (codul CAEN va permitea sa treceti la microintreprindere).

Alte discuții în legătură

Microintreprindere - venituri din consultanta irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta va rog cu o informatie va rog? Microintreprindere ce desfasoara activitati de consultanta .Cum imi calculeaz acei 20% pt a ... (vezi toată discuția)
Plata impozit srl debutant birta birta societatea debutant srl este infintata in dec 2012 la 31.12.2012 avea obligatia plati unui impozit de 3% ? la 31.12.2012 a avut o cifra de afaceri de 4800 ... (vezi toată discuția)
Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)