avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 100
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 100

Am depus o declaratie d100, si imi da mesaj ca nu sunt inregistrata ca microintreprindere, de ce?ma poate ajuta cineva,pentru ca eu am depus d010:(
Cel mai recent răspuns: OOANA1977 , utilizator 14:35, 26 Aprilie 2013
am trimis e-mail, si mi-au spus ca nu sunt datele actualizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintreprindere - venituri din consultanta irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta va rog cu o informatie va rog? Microintreprindere ce desfasoara activitati de consultanta .Cum imi calculeaz acei 20% pt a ... (vezi toată discuția)
Plata impozit srl debutant birta birta societatea debutant srl este infintata in dec 2012 la 31.12.2012 avea obligatia plati unui impozit de 3% ? la 31.12.2012 a avut o cifra de afaceri de 4800 ... (vezi toată discuția)
Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)