avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariu de baza functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariu de baza functionari publici

Buna ziua a-si dorii sa aflu si eu cu noua legislatie 153/2017 la functionari publici de executie, care este de fapt salariu de baza in cazul in care eu inteleg ca baza e baza fara vechime si fara alte majorari.
In prezent am in grila o suma ( salariu de baza) binenteles fara vechime si mai am o majorare conf. legii de 12.5%. si un spor de periclitate de max. 30%.
Deci pana la urma ce intra in salariu de baza, ca am inteles ca sporul nu intra dar restu intra? Unii zic ca salariu de baza este compus din sal. de incadrare+vechime +alte majorari a salariului de baza, dar nu stiu, legea functionarului public discuta si trateaza diferit aceste lucruri -salariu de baza de vechime si alte drrpturi salariale.

Alte discuții în legătură

Legea 153/2017 stecki stecki Buna Ziua! Am si eu o intrebare foarte aplicata pe legea 153/2017. Sunt consilier superior gradatia a 3 si lucrez intr-un domeniu unde datorita atragerii ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare stecki stecki Buna Ziua! Am si eu o intrebare foarte aplicata pe legea 153/2017. Sunt consilier superior gradatia a 3 si lucrez intr-un domeniu unde datorita atragerii ... (vezi toată discuția)
Aplicarea corecta a sporurilor conform legii 153/2017. Elena Dinca Elena Dinca Mentionez ca lucrez intr-un laborator de chimie in conditii de mediu toxic. Sporurile pentru conditii de munca de la 01.01.2018 au fost aplicate doar ... (vezi toată discuția)