avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de colaborare doar pfa sau si pf?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de colaborare doar pfa sau si pf?

Buna ziua, am urmatoarea situatie: as dori sa inchei un contract de colaborare cu o persoana fizica pentru ca aceasta sa poate desfasura o activitate in cadrul societatii mele (lucrator comercial). mentionez ca nu pot incheia un CIM intrucat aceasta din urma se afla in prenatal.
As dori sa stiu daca pot incheia cu aceasta din urma un contract de colaborare si in ce forma. Este suficient sa fie incheiat cu ea ca si persoana fizica sau e nevoie sa si faca un PFA?

va multumesc

Alte discuții în legătură

Farma ratis ratis Daca sunt angajat cu contract de munca pe 8 ore,pot sa inchei contract de colaborare (pfa) pe inca 8 ore?Mai funcioneaza procedura cu jumatate de norma,sau nu ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contract sa inchei? ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa inchei un parteneriat cu o firma de plasare munca in strainatate, firma care a fost de acord sa ii gasesc candidati care sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)