avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... doasr de judecata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

doasr de judecata

Unde pot sa gasesc pe internet dosarulmeu de judecata si cumpot urmari evolutia lui?
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 13:06, 26 Octombrie 2009
Intrati pe adresa indicata de colegul meu, mergeti la harta, alegeti instanta si apoi introduceti numarul de dosar care va intereseaza!
Nu stiu nr de dosar
Daca nu stiti nr . de dosar cautati dupa numele partilor implicate in cauza respectiva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Partaj Mihaill Mihaill Exista posibilitatea de a afla de pe un site anume daca procesul de partaj a avut loc ? (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)