avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Prima la cununia civila sector 5
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Prima la cununia civila sector 5

Buna ziua doresc sa stiu daca in prezent exista vreo prima eu nefiind cununat niciodata de altfel nici sotia mea cu toate ca suntem de 18 anii impreuna si vrem sa facem cununia civila dar vreau sa stiu daca in prezent primaria sector 5 sau a capitalei ofera vreo prima in acest sens
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2018
Sorin Iancu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va interesati la institutiile respective,nu cred ca s-a concretizat ceva pana la acest moment,fiind vorba de exercitii de imagine facute prin presa de catre reprezentantii municipalitati.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea in proprietate privata cf lg 18/1991 a terenurilor de sub blocurile anl Dryft Dryft Discutia priveste pe toti proprietarii de locuinte ANL din Romania, care au achizitionat cu plata integrala aceste locuinte, dupa ce in prealabil au fost ... (vezi toată discuția)
Moștenire casă Ovatopu Ovatopu Buna ziua ! O sa incerc sa va spun cat mai pe scurt despre ce este vorba . Astept sfaturile dvs si de ce nu, daca ma poate ajuta cineva cu această problemă ... (vezi toată discuția)
La 14 ani-autoritate parinteasca crisjila crisjila Buna ziua, Locuiesc in Franta impreuna cu sotia,ea are 2 copii,impreuna Avem un bb de o luna si eu mai am un baiat care face 14 ani in mai. Nu am fost ... (vezi toată discuția)