avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal

Salut
Sotul meu a fost implicat intr-un furt cu violenta la domiciliu in anul 2016, au fost 3 baieti,el a fost la volan iar cei 2 au patruns in casa,el sps ca nu stie ce sa intimplat acolo in casa si dece au recurs la violenta,unul din ei a stat 10 luni inchis apoi a fost eliberat, el a fost retinut pt 48 de ore apoi eliberat, al 3-lea a fugit si acuma lau prins la vama si il aduc in tara.
Problema este ca noi avem nunta pe 14 iunie si cazul inca ni s-a rezolvat, momentan procesul de judecata merge in FR, nunta o avem in RO, este posibil sa paraseasca tara?
Cum poate explica sau nici nistiu cum ca sa poata merge acasa sa jucam nunta?
Deja 2 ani au trecut si nimic nu sa rezolvat se intinde procesul

Alte discuții în legătură

Control judiciar Guguta Guguta Buna ziua Varog foarte mult sami raspunda cineva la intrebare,am nevoie foarte urgent. Sotul meu moldovan are din anul 2015 un dosar judiciar in Paris ... (vezi toată discuția)
Tentativa de talharie, sau tentativa de furt? kwy1200 kwy1200 Eram pe strada intr-o seara la un moment dat am vazut in fata mea un X care se apropia cu pasi repezi de o Y cand ajunge in dreptul ei apuca cu forta geanta , ... (vezi toată discuția)
Cum se pedepseste tentativa de furt in acest caz? Liviu Popa Liviu Popa 2 baieti au fost prinsi in timp ce vroiau sa fure dintrun camion niste motorina,cand incercau sa desfaca acolo la rezervor alarmele masini au inceput sa sune ... (vezi toată discuția)