avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Control judiciar

Buna ziua
Varog foarte mult sami raspunda cineva la intrebare,am nevoie foarte urgent.
Sotul meu moldovan are din anul 2015 un dosar judiciar in Paris Franta,violenta si sechestru la domiciliu,a avut 4 judecati,in niciuna nu a fost gasit vinovat,acuma avem nunta pe data de 27 iulie 2018,ultima sedinta a fost pe 11 noiembrie 2017,am pus data nuntii cu gindul ca intr-un an totul se va rezolva.
A inaintat o cerere ca sa paraseasca FR pe perioada de 13 iulie-3august,dar astazi am primit scrisoarea cu refuz
Mai este vrio sansa sa nu anulam nunta?Chiar este foarte importanta si totul este pregatit,ramasese doar sa-i deie voie pe aceasta perioada.
Poate sa-i de-a vrio sansa sau nu gasesc cuvinte cum sa ma adresez.
Varog foarte mult sa ma indruma-ti cumva .
Daca paraseste tara il poate aresta la vama RO sau vama Ungurilor?
Care este riscul totusi sa paraseasca tara?Il dau in interpol?
In scrisoare scrie ca nu are destule dovezi sa isi confirme returul sau in FR,pentru ca nu are pasaport european
Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:05, 12 Iulie 2018
Puteti solicita ajutorul ambasadei/ consulatului Romaniei din Franta.
Parasirea Frantei fara acceptul autoritatilor, fiind in control judiciar, posibil sa duca la deschiderea unui nou dosar penal. Controlul judiciar este anuntat de autoritati la frontiera si risca arestarea, urmata de transformarea controlului judiciar in detentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mereu probleme la aeroport pentru că există o persoană căutată internațional cu același nume. aveți idee cărei autorități mă pot adresa pentru lămurirea acestei probleme? Cristina256 Cristina256 Buna, Am si eu o problema si nu stiu cui m-as putea adresa pt rezolvarea ei. Mai exact, am probleme la aeroport de cate ori calatoresc, din cauza faptului ... (vezi toată discuția)
De ce cred eu ca fiducia nu poate fi un instrument veritabil prin care debitorul sa isi ascunda bunurile de creditori ContSters214341 ContSters214341 Pentru ca s-a afirmat faptul ca fiducia poate reprezenta un instrument prin care debitorul isi poate ascunde bunurile de creditori, m-am gandit sa aduc cateva ... (vezi toată discuția)
Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)