avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Marfa refuzata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Marfa refuzata

Am incarcat marfa din Comunitate pentru Romania. Deoarece comanda a venit foarte tarziu (2 luni aprox). beneficiarul din Romania refuza sa o mai primeasca . In acelasi timp si expeditorul refuza sa mai primeasca marfa inapoi. Momentan eu ca transportator am de incasat o suma de bani cam 3 sferturi din valoarea marfii din transporturi anterioare de la expeditor si ma gasesc in postura de avea in custodie 6 tone de marfa cu temperatura controlata cu care nu stiu ce sa fac.
Legal ce ar trebui sa fac?
Va multumesc pentru ajutor.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: astronsrl , utilizator 00:53, 29 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda neacceptata sabou sabou Buna seara, va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: -societatea X a primit o comanda de transport cu incarcare din Romania pt Polonia in care este ... (vezi toată discuția)
Refuz transportator de a aduce marfa beneficiarului ela30 ela30 Buna sera, V-as ruga un raspuns pentru urmatoarea situatie: O societate din Romania convine cu un transportator,in baza comenzii sa-i fie adusa materie ... (vezi toată discuția)
Dauna asig cmr office_log office_log In urma efectuarii unui transport rutier de marfuri international,la una din livrari s-a constatat deprecieri la doua bucati panouri sandwich si pt care am ... (vezi toată discuția)