avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... comanda neacceptata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

comanda neacceptata

Buna seara,
va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie:
-societatea X a primit o comanda de transport cu incarcare din Romania pt Polonia in care este mentionat printre altele ca pretul este agreat tur retur iar comanda de retur va fi transmisa ulterior
-confirmarea respectivei comenzi s-a facut printr-un mail in care am mentionat ca masina va incarca si prin faptul ca a si incarcat
-pt retur ni s-a comunicat telefonic ca vor fi 24 tone,am refuzat incarcarea si am cerut comanda pt un singur sens(telefonic s-a aceptat de catre persoana care mi-a trimis comanda initiala la ora 10)
-dupa cateva ore am primit comanda de retur(de la alta persoana din acelasi departament) cu 22 tone si cu mentiuni de penalitati de 500 de euro in cazul in care se va intarzia la incarcarea returului
-am raspuns printr-un mail in care am mentionat ca am convenit telefonic cu colegul sau sa efectuam transportul pe un singur sens,asadar nu vom incarca returul
Intrebarea mea este daca pot sa ne calculeze penalitati si sa ne retina banii implicit,transportatorul avand de incasat de la firma respectiva pt transporturile efectuate in trecut si nefiind scadente pana in prezent

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2016
sabou, utilizator
Cel mai recent răspuns: sabou , utilizator 19:50, 18 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs dariusv. dariusv. Buna dimineata, Daca este posibil, va rog sa ma lamuriti cu o problema. Am comandat o usa de interior de la un vanzator autorizat. Comanda s-a facut in ... (vezi toată discuția)
Colet deteriorat fan courier Neuronus Neuronus Buna ziua Am primit si eu ieri un colet (bicicleta) si am ramas socat de modul cum a fost transportata ,era singurul colet ramas in masina aruncat pe ... (vezi toată discuția)
Lamurire notificare BULINUTZA27 BULINUTZA27 buna ziua,am primit urmatorul email al carui continut este:In urma comenzii efectuate la Farmacia Vital in data de 17 Iunie 2012 si confirmata telefonic , ... (vezi toată discuția)