buna ziua,am primit urmatorul email al carui continut este:In urma comenzii efectuate la Farmacia Vital in data de 17 Iunie 2012 si confirmata telefonic , coletul a plecat catre dvs .
In data de 10.07.2012 coletul s-a intors neridicat, farmacia noastra suportand taxele de expeditie, dus- intors in valoare de 24 ron.(12 lei tur si 12 lei retur)
Pentru a evita ca Farmacia noastra sa va actioneze in instanta ptr recuperarea acestei daune va rugam sa virati suma de 24 ron in contul:
RO13RZBR 0000060008405791,deschis la Raiffesisen Bank -Sucursala Apusului Bucuresti pe numele S.C. Vital Systems Srl cu Cod Fiscal: RO 9225384.
Mentionez ca in data de 27,06,2012 am fost internata in spital pana la data de 06,07,20120 coletul ar fi trebui sa ajunga pana la data de 27,06,2012 insa a ajuns la posta la data de 02,07,2012 ....am 3 concedii medicale pana la data de 24,07,2012,intrebarea mea este daca sunt obligata sa le achit aceste taxe de drum????multumesc
In locul dvs as raspunde pe mail ca neridicarea comenzii nu a fost datorata relei credinte, coletul ar fi trebuit sa ajunga la o alta data, as face mentiona faptul ca ati fost internata si nu ati fost informata telefonic la data trimiterii coletului.
pai nu am nici un contract cu ei,doar confirmarea telefonica ...ideea e ca nu au trimis pachetul in timp util ca eu sa-l pot ridica....trecusera mai mult de 2-3 zile lucratoare de la confirmare si livrare....mai bine de 7 zile
LE-AM RASPUNS LA EMAIL,o sa le achit si acei bani ..partea proasta ca m-au pierdut ca si client...sa fie sanatosi si sa faca avere cu 24lei,multumesc frumos tuturor ptr rapsunsuri!!!!!!!!o zi frumoasa!!!!!!:D