avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare produs

Buna dimineata,

Daca este posibil, va rog sa ma lamuriti cu o problema. Am comandat o usa de interior de la un vanzator autorizat. Comanda s-a facut in magazinul lor de prezentare. Produsul a sosit, conform comenzii semnata de mine, doar ca as dori sa il returnez, vanzatorul refuzand returul lui.
Este obligat sa primeasca produsul inapoi, sau are tot dreptul sa il refuze?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dariusv. , utilizator 10:01, 22 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Aveau un model de usa expus in showroom, iar eu am mentionat ca nu acela este modelul pe care il vreau, dupa care m-am uitat pe o brosura, si am facut comanda conform unei poze, rezultand ca am comandat acelasi model(ca si cel expus) doar ca cel din brosura avea mici diferente. Pe comanda s-a scris doar codul produsului. Am discutat si cu vanzatorul, dar el refuza sa primeasca returul, pe motiv ca produsul este comandat din Polonia, si ca nu doreste sa-si "incarce" gestiunea cu o usa. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea de produse expuse in showroom drept produse noi dpacks dpacks Buna ziua, am achizitionat dintr-un magazin online o scula electrica . Am primit un produs care a fost expus in showroom si prezenta julituri o eticheta de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa returnez produsul achizitionat RoxanaMC RoxanaMC Buna, Din pacate ma confrunt cu o situatie cu care nu am mai avut prilejul sa ma intalnesc. Pe scurt am achizitionat un pat dintr-un magazin de mobila ... (vezi toată discuția)
Returnare produs comandat online dacmo dacmo Pe 18 februarie am achizitionat o casca moto, prin comanda online. Casca a sosit 1 saptamana mai tarziu dar masura nu se potrivea. Casca a fost schimbata cu o ... (vezi toată discuția)