avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Valabilitatea certificatului de handocap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Valabilitatea certificatului de handocap

Locuiesc in Bucuresti sector 3 asadar apartin de DGASPC sector 3. Certificatul meu de handicap mi-a fost eliberat cu o valabilitate de 12 luni asta in contextul in care eu am o boala EREDITARA pentru care nu exista tratament si are efect EVOLUTIV. Am facut contestatie si ni s-a respins fara un raspuns. Asadar doresc sa mi se spuna care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite de o persoana pentru a primi certificat de handicap NEREVIZUIBIL? Diagnosticul meu este Maladia Stargardt o forma severa a degenerescentei maculare ereditare partial nevazatoare acrual cu risc de orbire in timp.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:57, 29 Martie 2018
Daca sunteti nemultumit de concluziile comisiei mediacle,puteti formula contestatie la tribunalul teritorial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap accentuat, pentru permanent Maria Diaconu Maria Diaconu Buna ziua, Va rog mult, sa ma ajutati cu o informatie ... (vezi toată discuția)
Reducere stagiu complet de cotizare in conditii de handicap gicahu gicahu Sunt pensionar de invaliditate din luna decembrie 2014 Intrebarea mea este daca mi se reduce stagiul complet de cotizare in conditiile in care am obtinut ... (vezi toată discuția)