avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa imi iau toate cele 126 zile inainte sa nasc?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa imi iau toate cele 126 zile inainte sa nasc?

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca pot sa imi iau cele 126 zile inainte sa nasc, iar imediat dupa ce se termina sa pun dosarul pentru CCC? Sau sunt obligatorii cele 42 zile dupa nastere. In cat timp dupa cele 126 zile trebuie sa depun dosarul pentru CCC?Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Maria cc., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 29 Martie 2018
Nu puteti efectua inainte de nastere decat 84 de zile de concediu prenatal , intrucat 42 de zile sunt obligatorii dupa nastere.

Dosarul pentru indemnizatia CCC se poate depune in maxim 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tata Olariuionuflorin Olariuionuflorin Sotia a intrat in prenatal la 1 oct iar pe 5 a nascut 2 baieti prematuri atsfel prenatalul de pe data de 5 a devenit postnatal si va rog sa ma corectati daca ... (vezi toată discuția)
126 de zile de concediu maternitate? marta946 marta946 Buna ziua, Cele 126 de zile de concediu pre-natal se pot imparti inainte si dupa nastere dupa cum vrea gravida? Cele 126 de zile se platesc cu 85% din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Georgiana D. Georgiana D. Buna seara!pe 1.07.2020 voi intra in prenatal...in 13.08.2020 este termenul nasterii.as vrea sa stiu cand trebuie depus dosarul pt indemnizatie?cand se termina ... (vezi toată discuția)