avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cum sa gasesc intrebarile mele puse in forum ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cum sa gasesc intrebarile mele puse in forum avocatnet.ro?

Va rog, cum gasesc intrebarile mele postate in Forum AvocatNet.ro?
Vreau sa vad poate am primit vreun raspuns. Multumesc pentru ca existati!
Cel mai recent răspuns: angelamitoaica@yahoo.com , utilizator 18:33, 30 Mai 2018
click in dreapta sus pe numele dvs, click pe profilul meu apoi click pe iconita din partea dreapta (apar patru in centrul ecranului). Daca exista raspunsuri noi la intrebarile puse de dvs, o cifra care reprezinta numarul raspunsurilor apare pe fond albastru in partea de sus a ecranului, langa tab-ul "intrebari si raspunsuri"
decizie
exista 1,5 posturi de secretar unitate scolara, persoana cu 0,50 post se pensioneaza, gestiunea documente scolare si arhiva unitatii se preda persoanei cu 1,00 norma care indeplineste functia de secretar sef, postul de 0,50 se desfiinteaza, directorul unitatii refuza emiterea deciziei, cum este corect?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
angelamitoaica@yahoo.com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața domnule consilier juridic, am primit dimineață ... Brădean Florin Ioan Brădean Florin Ioan Bună dimineața domnule Consilier juridic, am primit dimineață de la domnul director al școlii la care lucrez decizia de reducere a normei de lucru de la 1 ... (vezi toată discuția)
Structurare intrebari si raspunsuri , pentru a intelege daca autorul intrebarii este multumit sau nu de raspunsuri si daca toate intrebarile au un raspuns ispires ispires Nu stiu daca este o posibilitate in acest site pentru a urmari mai facil pe site intrebarile si raspunsurile (eu nu o regasesc) dar ar fi util ca intrebarile ... (vezi toată discuția)
Acces citire mesaj DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Ultima mea intrebare pe FORUM a avut 36 de vizualizari si un mesaj, iar acum nu mai este disponibila, nu mai pot fi citite nici intrebarea ... (vezi toată discuția)