avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Structurare intrebari si raspunsuri , pentru a ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Structurare intrebari si raspunsuri , pentru a intelege daca autorul intrebarii este multumit sau nu de raspunsuri si daca toate intrebarile au un raspuns

Nu stiu daca este o posibilitate in acest site pentru a urmari mai facil pe site intrebarile si raspunsurile (eu nu o regasesc) dar ar fi util ca intrebarile si raspunsurile sa fie structurate in asa fel incat utilizatorii sa stie despre situatia subiectului (inchis cu raspuns multumitor fara raspuns, cu diferite probleme etc. - ---> consultati un specialist daca nu se poate rezolva). Multumesc.

Sunt si analist programator pe langa meseria de inginer in El si Tc si va pot sugera idei de imbunatatire pentru a facilita utilizarea.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:29, 10 Octombrie 2015
Pe bara sus in dreapta aveti un buton pe care scrie forum, daca mergeti cu cursorul pe el aveti posibilitatea sa ajungeti la ultimele intrebari/ raspunsuri/ intrebari fara raspuns.
Daca veti merge pe prima pagina veti vedea ca forumul e impartit pe categorii. Puteti bifa ca urmariti o discutie sau chiar un subforum intreg.Butonul e in dreapta sus pt fiecare subforum sau discutie.
Accesand profilul dvs, aveti si alerte forum, si acolo aveti ce bifa.
Instrumente exista.
Multumesc, Ma refeream sa fie pe site direct nu pe email structurate. Sa fie usor de consultat forumul si intrebarile. Daca aveti amabilitatea, sa-mi raspuneti si la cealalta problema de la sugestii si reclamatii.
Sunt pe site, pe email primiti doar alerte . Vedeti butonul rosu de sus dreapta pe care scrie " forum " ?
Ma refer ca si utilizator. Va dau un exemplu. Am scris pentru mai multe subiecte si nu stiu cand se raspunde sau se cere o lamurire sau alte comentarii. Este deranjant ca nu pot sa raspund imediat (fiindca nu stiu ca a fost comentat si eventual se cere o lamurire) si persoanele respective poate asteapta si alte comentarii. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2015
ispires, utilizator
Daca doriti sa vedeti daca s-a raspuns la un mesaj al dvs., atunci cand publicati mesajul dati click pe "Urmareste subiectul" si veti fi atentionat cand a avut loc o interventie pe topicul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)
Alerte forum gi-jane2 gi-jane2 buna ziua! desi e accesat butonul urmareste subiecte noi, nu primesc alerta. primesc doar pt subiectul unde am postat.. (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)